Speltakken

Bevers
De Bevers zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar. Iedere zaterdag van 9:00 tot 11:00 uur beleven zij met Keet en Fleur Kleur, Professor Plof  en vele andere bewoners uit het “Hotsjietonia” doldwaze avonturen.
Kijk op de pagina van de Bevers voor meer informatie.

Welpen
Wij zijn de welpen van de Keizer Karel Groep. We zijn in de leeftijd van 8-11 jaar en met jongens en meiden gemengd! De welpen spelen in het junglethema, gebaseerd op het verhaal van Jungleboek. Samen met Mowgli, Shanti en alle dieren beleven we allerlei avonturen in de jungle. Wij spelen vooral veel leuke spellen, binnen en buiten. Zo zijn wij vaak in het bos, de avontuurlijke speeltuin of op het clubhuis. Naast al die verschillende spellen leren we ook scoutingtechnieken, zoals knopen, hutten bouwen en kampvuur maken! Kortom, het is ontzettend leuk bij de welpen. Kom maar langs… als je durft!
Kijk op de pagina van de Welpen voor meer informatie.

Scouts
De Scouts zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 11 t/m 15. Elke vrijdagavond hebben zij opkomst tussen 19:00 en 21:00 uur. De Scouts doen het hele jaar door verschillende activiteiten zoals: sport en spel, primitief kamperen, koken op een houtvuur, E.H.B.O., kaart en kompas en pionieren (objecten bouwen met touw en palen). Tevens trekken de Scouts er verscheidene weekends op uit met de tent en in de zomer zelfs een hele week.
Kijk op de pagina van de Scouts voor meer informatie.

Rowans
De Rowans zijn jongeren in de leeftijd van 15 t/m 18. Elke vrijdagavond hebben zij opkomst tussen 19:30 en 21:30 uur. De activiteiten die de Rowans doen zijn erg gevarieerd. Het programma wordt door de Rowans zelf bedacht. Voorbeelden hiervan zijn: laserschieten, klimmen, karten, kampvuur maken, etc. De Rowans zijn zelf verantwoordelijk voor hun programma maar voor het laatste zetje hebben zij wel begeleiding.
Kijk op de pagina van de Rowans voor meer informatie.

Elegast Stam
De Elegast Stam is een groep voor mensen die ouder zijn dan 18 (t/m +/- 25) jaar, en die het nog steeds leuk vinden om een avondje gezelligheid te hebben. De Elegast Stam draait op vrijdagavond opkomst van 21.30 tot 23.30 (officieel) en als het gezellig is gaan ze natuurlijk gewoon door!
Kijk op de pagina van de Elegast Stam voor meer informatie.

Plus-Scouts
De Plus-Scouts zijn volwassenen vanaf 18 jaar zonder vaste opkomsten. Een Plus-Scout is iemand die scouting een warm hart toe draagt en in contact wil blijven met scouting zonder daar wekelijks een opkomst te draaien of een andere taak uit hoeft te voeren. De Plus-Scouts hebben het hele jaar diverse activiteiten zoals: 24 uur van het Naaldenveld (kamp), motortour, spelletjesavonden, barbecues, etc. Tevens kun je als Plus-Scouts lid actief betrokken worden bij het wel en wee van de groep.
Kijk op de pagina van de Plus-Scouts voor meer informatie.