Rowans

De Rowans (ook wel Explorers genoemd) zijn een groep jongens en meiden van 15 t/m 18 jaar die op vrijdag opkomst hebben van 20:00 tot 22:00.

Tijdens de opkomst doen we leuke actieve spellen. De Rowans organiseren hun eigen opkomsten. Deze opkomsten kunnen zowel in als buiten het clubhuis plaatsvinden.

Naast het organiseren van hun eigen opkomsten, gaan ze op kamp. Ook zijn ze weleens te vinden op baravonden (feesten) van andere scoutinggroepen.

Elk jaar hebben ze een aantal kampen waar zij aan mee doen, zoals: Paroba XL, Fundays, zomerkamp en herfstkamp. Voor zowel zomerkamp als herfstkamp organiseren de Rowans ‘onder begeleiding’ waar zij naartoe gaan. Herfstkamp vindt plaats in Nederland en zomerkamp kan zowel in Nederland als in het buitenland plaats vinden.

Kennis komen maken is (vrijwel) altijd mogelijk. Je mag vrijblijvend drie opkomsten komen kijken. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden.

De rowans zijn er in principe ‘bijna’ elke vrijdagavond, om te voorkomen dat u niet voor niets komt raden wij u aan om van tevoren contact met ons op te nemen.

Meer informatie: Neem contact met ons op!