Scouts leiding

–Momenteel is ons leidingteam bij de scouts volledig–
Leiding worden bij de Keizer Karel Groep is leuk, spannend, gezellig, avontuurlijk en nog veel meer. Gezellig samenwerken met enthousiaste kinderen en een tof leidingteam. Als je echt lef hebt kom je eens langs en je zult zien dat scouting iets anders is dan een suf zooitje mensen.

Een enthousiast leidingteam zorgt elke week weer voor een leuk en afwisselend programma voor onze Scouts. Een programma met uitdagende activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd van de Scouts. Dit vraagt echter wel om een goed leidingteam. Daarom zoeken wij momenteel op naar jonge mensen vanaf het liefst 21 jaar maar minimaal 18 jaar die de uitdaging willen aangaan om leider of leidster te worden bij onze Scouts. Je hebt geen Scouting ervaring nodig (maar het kan mag natuurlijk wel)! Enthousiasme, een initiatiefrijke aanpak en een creatieve geest en de flexibiliteit tot improviseren is veel belangrijker! Natuurlijk word je als nieuwe leider of leidster goed begeleid door een ervaren andere leiding en de rest van de groep. En om je leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen, worden daarnaast door Scouting Nederland ook diverse cursussen georganiseerd.

Dus, zou je op kunnen tegen een groep overenthousiaste Scouts tussen de 11 en de 15? Heb je een beetje tijd over op vrijdagavond en wil je jouw vrije tijd op een leuke manier besteden? Laat dan van je horen!

Bekijk ook onze folder over Leiding worden.

Neem contact op met de Scouts via het contact formulier.